Füst tisztító sorozat IDRO

Kemencegyártóként vállaltunk egy egész sor olyan gépet tervezett, melyeken keresztül a kemencékből áradó füst távozik.
Olyan szűrőberendezéseket gyártunk melyek eltávolítják a koromszemcséket a füstből, amik a fatüzelésű pizzakemencék vagy a faszenes grillező használatakor keletkeznek. Gépeink megakadályozzák a légszennyezést valamint azt, hogy a szilárd tüzelésű kémény lángra kapjon. A szűrési módszer a gépen belül, vízzel aktiválható köszönhetően a tisztítási rendszerünk szabadalmának mely 3 fázásból áll: spray, centrifugálás és rázkódás.
A vízfelhasználás nagyon alacsony hiszen a gép a nap 12 órájában képes működni, úgy hogy mindig ugyanazt a vizet használja újrahasznosított formában.

IDRO250
Az IDRO géphez ventilátor tartozik, működése közben biztosítja, hogy a füstcsöveken áramló füst 800 és 1800 köbméter/óra között legyen. Teljes egészében rozsdamentes acélból készült. Ezek a gépek több helyzetben is megoldást jelenthetnek a kevesebb természetes kémény huzat miatt.
Ezek a súrológépek két méretben kaphatók; IDRO 200 és IDRO 250, mindegyik elektromosan működik, egy fázison 240 volttal, három fázison 400 volttal.
Az IDRO 250 felszerelhető áramgyűjtővel és 200,250 vagy 300 átmérőjű füstelvezetővel. Az áramgyűjtőt általában 250mm átmérővel készítik. A gép jellegzetessége, hogy a füstcsövek vízszintesen is keresztezhetik, az áramgyűjtő elhelyezkedésének köszönhetően. Ez a jellemzője teszi könnyebbé a kéményre való felszerelését, általában vízszintesen szerelik fel rögtön a kemence kürtő után.

IDRO200
Ez a legösszetettebb gép és csupán 200mm átmérőjű áramgyűjtővel szerelhető fel. Csökkentett méretei és a tetején elhelyezett konnektorok lehetővé teszik, hogy nemcsak nagyon szűk helyekre lehet beszerelni, de megoldást jelent minden olyan helyzetben, ahol a körülmények miatt nem lehet más modellt alkalmazni.
Műszaki adatok letöltése