FRV "E-vento" sorozat - Elektromos ventilátoros kemence

Az FRV100 E-vento kétségtelenül az elmúlt évek leginnovatívabb elektromos kemencéje. A legjelentősebb nemzetközi kiállításokon is bemutatták már, füstcsövek nélkül működik. A sütési ideje rendkívül gyors és legalább 5-6 pizzát süthetünk egyszerre (ha a pizza átmérője 30 cm). A termék esztétikus megjelenésében és könnyű kezelhetőségében a faszenes kemencékhez hasonló.
Ez a modell ideális az olyan pizzák elkészítéséhez, melyek magas színvonalú előkészítést igényelnek, legyen szó hagyományos, házhoz szállított, vagy éttermi menün szereplő pizzáról. Kitűnően alkalmazkodik a különböző környezeti feltételekhez köszönhetően a széles formaválasztéknak és az egyedi kupola alakzatoknak, melyek készülhetnek Palladiana mozaikból vagy antik hatású fémből, henger alakzattal. Ez a kemence nemcsak esztétikus megjelenésével emelkedik ki a többi közül, de ámulatba ejtette már az összes profi szakembert akik nemzetközi kiállításokon ismerkedtek és dolgoztak is vele. Legalább két profi szakács közreműködésével 100 pizza készíthető óránként, ez a kemence maximális teljesítménye.
A hagyományosan fűtött forgó gépalap garantálja a minimum hőmérséklet elérését, mely biztosítja az egyenletes sütést. Ezt a technológiát vállalatunk szabadalmaztatta. A mesterségesen keringetett levegő optimalizálja a sütést és csökkenti a kiadásokat. A kemence körülbelül 900kg súlyú tűzálló teste és a belső terület speciálisan kialakított geometrikus formája páratlan hőmérsékleti stabilitást biztosít. Tizenkét óra leforgása alatt a hőmérséklet minimálisan csökken. A belső, 400 °C-os hatékony hőmérsékletre, minimális energiafogyasztás mellett, csupán 20 perc alatt melegszik fel a kemence.

A rugós ajtó és az ergonomikus fogantyúk megkönnyítik a kemence folyamatos nyitását és zárását. Az automata mechanizmus szabályozza és ellenőrzi a levegő áramlását és megakadályozza a hő veszteséget amikor a kemence ajtaja nyitva van. A csúcstechnológiás hálózati vezérlésben és szabályozási rendszerben nincsenek forgó elemek, megelőzve az esetleges károkat és kopásokat, ezáltal könnyebb karbantartani és gazdaságosabb paraméterekkel rendelkezik. A Morello Forni mérnökei által kifejlesztett és korszerűsített speciális technológiának köszönhetően, a szoftver automatikusan biztosítja és szabályozza a kemence termosztatikus funkcióit működés közben.
Végül de nem utolsó sorban a speciális INTELTOUCH érintőképernyő segítségével a különböző előkészítési programok igény szerint beállíthatóak: az időzítő, a teljesítmény, a sütési intenzitás mind-mind a szakács igényeihez alkalmazkodva beprogramozható. Ezt még egyetlen kemencénél sem alkalmazták korábban. Az aromatizáló opció, mely egy különleges elem, lehetővé teszi hogy az EVENTO kemencében sült pizzán érződjön a fa különleges illata. Az EVENTO kemencével a Morello Forni jobb sütést és karbantartást garantál.

Forni costruiti in conformità con la direttiva CEE 90/396 del 29-06-90.
Műszaki adatok letöltése