Hagyományos gázműködésű kemence sorozat PG
Ez a gázműködésű kemence a fatüzelésű kemencék konstrukcióját és koncepcióját (közvetlenül) felhasználva készült. Ugyanazt a működési elvet követi. Köszönhetően a kupola gázégőjének, melyet a sütőkamra belsejében helyeztek el, a fa égését utánozva működik. Úgy süt, mintha fatüzelésű kemencét használnánk, de könnyebb és tisztább is, mint fatüzelésű párja.
Általában a gázégő a kemence bal oldalán helyezkedik el, kérésre azonban a jobb oldalra is áthelyezhető, kizárólag az LP180-as kemencéhez tartozik 2 gázégő, egyik a bal, másik a jobb oldalon.

A kupolaégő kétféle módon állítható:
• szabályozható a láng intenzitása, minimum és maximum között (minimum láng 10 centiméteres a maximum pedig 40-50 centiméter magas). A lángszabályozó gomb az elülső vezérlőpanelen érhető el a felhasználó számára.
• a maximális kupolahőmérsékletet az egyedül álló termosztát kijelzőn lehet programozni és a kupolaégő működését vezérelni.

Az intuitív vezérlőrendszernek köszönhetően rendkívül könnyedén lehet használni; ez a kemence csupán pár perc alatt készen áll a munkára.
A hatékonyság és a tartósság ideális elegyet képez ezeknél a kemencéknél, mely tulajdonságok elengedhetetlenek egy ipari sütési környezetben. Ez a kemence minimális befektetéssel, hosszútávon, kiváló termékminőséget kínál.
A nagyobb hőszigetelésű gépalapos rendszer folyamatos és jó teljesítményt biztosít.
A sorozat elemei fatüzelésű kemencékké is átalakíthatók, csakúgy, mint az LP sorozatnál. Továbbá ha ezt a kemencét már beépítettük és szilárd tüzelőanyagos kéményhez csatlakoztattuk, a gáztüzelésű kemence alternatívájaként, fatüzelésű kemenceként is használhatjuk.
Hat különböző belső átmérővel illetve ún. "Cupola Finishing"-el is kapható


Forni costruiti in conformità con la direttiva CEE 90/396 del 29-06-90.

Műszaki adatok letöltése