Hagyományos fatüzelésű kemence sorozat L és LP
A kivitelezésben az olasz hagyományokat követő fatüzelésű kemencéknél új technológiákat alkalmaznak. Ezek a kemencék készen állnak a gyors beüzemelésre és használatra. A kemence téglából és természetes gránitból készült rusztikus elülső részén funkcionális polc áll rendelkezésre.

Az "L" és "LP" kemencesorozat közti különbség csupán annyi, hogy az "LP" kemencék hamu-fiókkal és belső öntöttvas ráccsal felszerelt. Általában a bal oldalon helyezkednek el, de kérésre a kemence jobb vagy akár mindkét oldalára is áthelyezhetők. A belső vasrács optimalizálja az égést, és "egészségesebbé" teszi a kemencét, mert a hamu a hamugyűjtő fiókba hullik, így könnyebb és biztonságosabb a kemence tisztítása.

Mindemellett, az "LP" kemencéket könnyedén gáz-tüzelésű kemencékké lehet alakítani gáz ellenőrzések és a gázkazán telepítésének előzetes egyeztetése után. Minden kemencéhez analógiás hőmérő, állvány és manuális ajtó tartozik. A kupolás kialakítás mindkét sorozat modelljeihez kapható.


Forni costruiti secondo le norme DIN 18 880 ed omologati con certificato di collaudo e marchio “Ü”.Műszaki adatok letöltése