Fatüzelésű forgó + elektromos fűtésű gépalapos kemencesorozat MRE

A forgó fatüzelésű MRE kemencénkre az ún. CHR rendszert telepítettük ("Combined Heaters Regulators").
Ez a rendszer szabályozza a minimum hőmérsékletet a kemence gépalapjában: az elektromos ellenállók két különböző csoportját helyezték el a forgó gépalap alatt, egyiket a bal, másikat a jobb oldalra. Az ellenállók mindkét csoportja külön-külön is aktiválható és módosítható. A termosztatikus szabályozás a forgó gépalap alatt, az elektromos fűtőkamra közepén elhelyezett hőelemre vonatkozik. A CHR differenciált és alternatív módon szabályozza az elektromos ellenállók által termelt hőt, a teljesítménytől függően. Ez a legfontosabb funkció, hiszen így nemcsak a fogyasztás befolyásolható, hanem egy nagyon precíz sütési hőmérséklet is elérhető. A sütési idő végét az időzítő csengője jelzi.

Az MRE kemence működése nem tér el a fatüzelésű kemencékétől és sajátos felhasználói tulajdonságai az MR sorozat kemencéivel kombináltak.
Ahogy a korábbi MRE forgó kemence sorozat elemei is, három különböző méretben kaphatóak, a forgó gépalap átmérője szerint; Ø 110 cm., Ø 130 cm., Ø150 cm.

BBQ típusok: faszenes grill az MR, MRI és MRE sorozat kemencéihez

Az MR, MRE és MRI sorozat kemencéi a fenti leírások alapján BBQ típusban is kaphatóak. Egy valódi faszenes grill található a kemence belsejében, a fa égetésére használt részen. A széntüzelésű "kandalló" fémlemezből készült, magassága tetszés szerint állítható: a sütés irányítása érdekében a szenes serpenyő közelebb, illetve távolabb tehető a grilltől.

A grill teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és speciális kihúzható ráccsal felszerelt, hogy könnyebben és biztonságosabban férhessünk az ételhez. Ez a fajta struktúra lehetővé teszi azt, hogy miközben többféle ételt grillezünk, pizzát is süthetünk, az ízek és aromák keveredése nélkül. A kemencében uralkodó magas hőmérséklet minden szagot semlegesít.

Ideális a kombinált kemencéket igénylő éttermekbe.


Forni costruiti in conformità con la direttiva CEE 90/396 del 29-06-90.Műszaki adatok letöltése