Fatüzelésű forgó gépalapos kemencesorozat MR

A kemence koncepciója a MIX sorozat elemeihez hasonló, a forgó gépalap egyenletes hőmérsékletet és sütést biztosít. Ez tulajdonképpen egy rotációs fatüzelésű kemence, melyet elöl dupla ajtóval szereltek fel, ezenkívül kandalló ráccsal és hamu- fiókkal egészítették ki, hogy a fa tüzelése során keletkező hamut egy helyre lehessen gyűjteni. A kemencéhez továbbá tartozik még egy digitálisan vezérelt gázégő, mely a kemencepadló alatt helyezkedik el.
A kemence padló alatt elhelyezett égőből származó égéstermék mielőtt távozik a kemence kéményén, a kemence csúcsát is átforrósítja.
A fa- és gáztüzelési rendszerek kombinációja optimalizálja a sütési folyamatot. A rendszer használatát megkönnyíti a fatüzelésű kemencénél használatos dupla kijelzős termosztát, melyet szakképzett és avatatlan felhasználók egyaránt tudnak használni. A kemence a termosztát jelzéseit követve előmelegíthető.

A padló alatti gáztüzelésű fűtési rendszer automatikusan eléri és fenntartja a sütéshez szükséges gépalapi hőmérsékletet.
• A kemence termosztátja alapján, két lámpa, egy piros és egy zöld tájékoztatja a felhasználót, hogy a kupolahőmérséklet csökkenésekor további fahasábokat helyezzen a kemencébe.
• A forgó gépalapos rendszer hajtómű - szűkítővel és inverterrel felszerelt
• A padló alatti gázégő fűtési rendszerével automata kemence előmelegítési fázis lehetséges
• A kemence hőmérsékletét könnyedén lehet beállítani és sokáig szinten tartani, ha nagyobb volumenű munkát végzünk vele
• Az elkülönített kandallósarok és a dupla hamu-fiókos második ajtó a legjobb és legegészségesebb feltételeket teremti meg a pizza sütéshez

A hatalmas, természetes kőből készült elülső polc kényelmessé teszi a munkát. Az MR kemencesorozat könnyedén teljes egészében gázüzeművé alakítható.
Egy egyszerű művelettel lehet a megfelelő kupolaégőt a helyére illeszteni, csakúgy, mint az MRI sorozat kemencéinél. A digitális biztonsági gázvezérlést a legmagasabb fokú biztonsági előírásoknak megfelelően rögzítik. Ezeket a kemencéket három különböző méretben gyártják, forgó gépalap átmérőjük a következő: Ø 110 cm., Ø 130 cm., Ø150 cm.

BBQ típusok: faszenes grill az MR, MRI és MRE sorozat kemencéihez

Az MR, MRE és MRI sorozat kemencéi a fenti leírások alapján BBQ típusban is kaphatóak. Egy valódi faszenes grill található a kemence belsejében, a fa égetésére használt részen. A széntüzelésű "kandalló" fémlemezből készült, magassága tetszés szerint állítható: a sütés irányítása érdekében a szenes serpenyő közelebb, illetve távolabb tehető a grilltől.

A grill teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és speciális kihúzható ráccsal felszerelt, hogy könnyebben és biztonságosabban férhessünk az ételhez. Ez a fajta struktúra lehetővé teszi azt, hogy miközben többféle ételt grillezünk, pizzát is süthetünk, az ízek és aromák keveredése nélkül. A kemencében uralkodó magas hőmérséklet minden szagot semlegesít.

Ideális a kombinált kemencéket igénylő éttermekbe.

Forni costruiti in conformità con la direttiva CEE 90/396 del 29-06-90.Műszaki adatok letöltése