PAX Sorozat - Előszerelt tűzálló fa és/vagy gázkemence

Új koncepció: beépített tűzálló fa és/vagy gáztüzelésű kemence.

Ezt a sorozatot az "elő-szerelt" jelzővel illették, hiszen ezt a kemencét szakemberek segítsége nélkül, a vevő is összeszerelheti. A PAX kemence, mely fatüzelésű és gázüzemű típusban is kapható használatra és beüzemelésre készen érkezik, és még a csupán 80cm széles bejáraton is befér. A PAX sorozatot a magas minőség és könnyed karbantartás szellemében tervezték és gyártották. A kemence három fő elemből áll:

  • Fém platform;
  • Hordozható fémszerkezetre épített tűzálló kőalap;
  • Hordozható fémszerkezetre épített, monolitikus, tűzálló kupola.

Ez a három elem (illetve minden további opciós kiegészítő) beüzemelésre készen érkezik. Kézhezvétel után, csupán néhány emelő szerszámra van szükség, és rövid időn belül felállítható a kemence. A könnyű beszerelhetőség miatt nincs szükség külön szakemberre, így pénzt is spórolhatunk. A három fő elem pozicionálásával és beépítésével gyakorlatilag üzemkész a kemence, de természetesen további alkatrészekkel is bővíthető. Ezenkívül az erős fémszerkezettel felszerelt monolitikus kupola (belső átmérő 150cm) oldalra fordítható, így még a 80cm-nél szűkebb helyeken is átfér. Különböző emelőkampók, mozgatáshoz használható fogantyúk egészítik ki a fémburkolatú testet. Számos kiegészítővel, például füstcsővel, rozsdamentes acélból készült elülső felülettel és fa dobozzal lehet a kemence építészeti és funkcionális összetételét fokozni.

Az alternatív égők mindkét típusa, a "láng" illetve a "kibővített" láng is megfelelő választási lehetőséget biztosítanak a különböző gázok , típusok és/vagy preferenciák használatához. A gáztüzelésű fűtési szekcióhoz kapcsolódó elektronikus modul, termosztatikus funkciókkal felel a vezérlésért és a biztonságért. Az általunk gyártott fűtési rendszerek - melyekkel kemencéink is felszereltek - optimális paraméterekkel és könnyű karbantartással rendelkeznek. A PAX sorozat kemencéit gáz és fatüzelésű kemencékként is lehet használni, fatüzelés esetén füstcsőhöz kell csatlakoztatni. Röviden: professzionális, moduláris, személyre szabott kemence, gazdaságosan üzemeltethető, kényelmesen felállítható bármely környezetben. Hét különböző méretben kapható - belső átmérő 80-tól 150 centiméterig terjedhet, fatüzelésű, gáztüzelésű és kombinált.

Forni costruiti in conformità con la direttiva CEE 90/396 del 29-06-90.